13 decembrie 2012

Las Fierbinti Sezonul 2 Episodul 11

Las Fierbinti Sezonul 2 Episodul 11

Las Fierbinti Sezonul 2 Episodul 11

Intra aici sa vezi Las Fierbinti online, Las Fierbinti live, Las Fierbinti video, Las Fierbinti Sezonul 2 Episodul 11 online, Las Fierbinti Sezonul 2 Episodul 11 live, Las Fierbinti Sezonul 2 Ep 11 online video, Las Fierbinti 13 DECEMBRIE 2012 video, Las Fierbinti 13.12.2012 video, Las Fierbinti SEZONUL 2 episoade online.
LAS FIERBINTI.Un nou serial românesc, o comedie clasic românească începe un nou sezon pe pe 29 NOIEMBRIE la ora 20:30 pe ProTv. Serialul se numeşte Las Fierbinţi Sezonul 2 şi este o comedie autentică cu un subiect specific românesc. În primul episod de Luni, în localitatea Fierbinţi alegerile pentru desemnarea primarului
se apropie, iar viceprimarul Vasile doreşte să-i ia locul actualului primar, Mitică. Vasile încearcă să-l convingă pe Mitică să renunţe la scaunul de primar încă de pe acum, însă acesta nu reuşeşte. Vasile văzând că nu poate să-l convingă, se hotărăşte să candideze pentru postul de primar, are şi o strategie, să fraudeze alegerile cu ajutorul lui Bobiţă, Giani şi Dorel. Într-un final, Mitică, Vasile, Bobiţă şi Giani constată că se construieşte în localitate o autostradă şi asta pentru că Mitică a semnat ca o parte din autostradă să treacă prin localitatea Fierbinţi.


null

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara spam si cuvinte urate

 

DA UN LIKE DACA-TI PLACE

By Making DIfferent / +Get This!
INCHIDE