26 decembrie 2012

Suleyman Magnificul Episodul 32

Suleyman Magnificul Episodul 31

Suleyman Magnificul Episodul 32

Suleyman Magnificul Sub Domnia Iubirii Episodul 31, Suleyman Magnificul Episodul 32 ONLINE,Suleyman Magnificul Episodul 31 VIDEO,Suleyman Magnificul Sub Domnia Iubirii Episodul 31. Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orie10tul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepusera sa ameninte crestinatatea si sa devina o superputere a lumii.

Povestile din haremul sultanului Suleyman Magnificul, intrigile politice ale vremii, elemente de cultura si de civilizatie ale perioadei otomane alcatuiesc un tablou viu si foarte bine articulat din punct de vedere scenaristic si regizoral. Istoriile personale, precum cea a sclavei care va deveni sotia lui Suleyman, sau cea a lui Ibrahim, marele vizir al sultanului, sunt proiectate in contextul luptelor pentru putere de la Curte si a celor pentru suprematia geopolitica.

Costumele personajelor sunt recreate dupa moda vremii, fie ca este vorba de rochiile si bijuteriile somptuoase ale femeilor din haremul sultanului sau de vestimentatia elaborata a barbatilor de la Curte.

null

null

null

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara spam si cuvinte urate

 

DA UN LIKE DACA-TI PLACE

By Making DIfferent / +Get This!
INCHIDE