25 decembrie 2012

Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE 2012

Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE 2012

Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE 2012

Intra aici sa vezi Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE 2012 ONLINE, Pariu cu Viata live, Pariu cu Viata video, Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE reluare, Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE video, Pariu cu Viata 24.12.2012 online video, Pariu cu Viata reluare, Pariu cu Viata 24 DECEMBRIE 2012 video online.

Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) sunt elevi în ultimul an la Colegiul Naţional de Arte din Bucureşti. Sunt îndrăgostiţi şi fericiţi sau cel puţin aşa crede Ioana până în momentul în care descoperă că a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi (Raphael Tudor), la începutul anului şcolar. Ceea ce nimeni nu realizează este faptul ca Andrei s-a îndrăgostit cu adevărat de Ioana. Profund dezamăgită, Ioana găseşte refugiu în muzică, în special în trupa “La-La Band”, un club de muzică modernă înfiinţat de Raluca (Adela Popescu), noua profesoară de teorie muzicală a colegiului. 20 de elevi talentaţi alcătuiesc trupa pop-rock “La-La Band”. Toţi sunt pasionaţi de muzică, îşi doresc să ajungă staruri şi să umple stadioane.

Odată cu intrarea într-o nouă etapă a vieţii, problemele tinerilor din LaLa Band nu întârzie să apară, dramele să capete o altă amploare, iar poveştile de iubire să fie trăite la intensitate maximă.
Sezonul 3 din “Pariu cu viaţa” începe cu întoarcerea Ancăi de la Londra, unde a fost în vacanţă cu bunicul ei, însă viaţa adolescentei se complică cu drame puternice care vor afecta toată trupa LaLa Band, iar povestea ei de dragoste cu Vlad întâmpină obstacole.
Între filmările de la malul mării, la răsăritul soarelui, şi cele nocturne, din jurul focului de tabăra, pentru serialul “Pariu cu viaţa”, tinerii din LaLa Band s-au distrat de minune în Vama Veche, însă peripeţiile acestora vor ţine în suspans telespectatorii înca din primul episod al noului sezon.

null




null

null

null

null




null

null


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara spam si cuvinte urate

 

DA UN LIKE DACA-TI PLACE

By Making DIfferent / +Get This!
INCHIDE