23 decembrie 2012

X Factor 23 DECEMBRIE 2012 (FINALA)

X Factor 23 DECEMBRIE 2012 (FINALA)

X Factor 23 DECEMBRIE 2012 (FINALA)

Intra aici sa vezi FINALA X Factor 23 DECEMBRIE 2012 ONLINE,X Factor 23 DECEMBRIE 2012 live,X Factor 23 DECEMBRIE 2012 video,X FACTOR 23.12.2012 video,X Factor 23 DECEMBRIE 2012 LIVE,X Factor 23 DECEMBRIE 2012 video online,X Factor 23 DECEMBRIE 2012 video online.
Va Dorim Vizionare Placuta de FILME NOI!

Fără bariere de vârsta sau stil, X Factor a răsturnat audienţele din întreaga lume, bucurându-se de o incredibilă popularitate în rândul telespectatorilor. Show-ul care a generat un fenomen şi în România, revine cu sezonul al doilea.

Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă. Odată trecuţi de această etapă, concurenţii intră în tabăra de pregătire, unde, după trei zile de antrenament în forţă şi teste, rămân cei mai buni 24. Aceştia sunt împărţiţi apoi pe categorii şi intră, prin tragere la sorţi, sub îndrumarea unui jurat-membru. În etapa următoare, vizita la casele juraţilor, sunt aleşi finaliştii. Aceştia vor demonstra ca au factorul X sau, altfel spus, curaj, emoţie, pasiune, voce, carismă, entuziasm, originalitate, prezenţă scenică, pe parcursul galelor live la finalul cărora publicul va alege marele câştigător.

În România, X Factor nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor a oferit românilor talentaţi oportunitatea de a-şi schimba vieţile, de a se face cunoscuţi şi de a-şi face vocea auzită.

Telespectatorii pot să îi urmearească pe Delia, Cheloo şi Dan Bittman în ipostaza de juraţi şi mentori, dar mai ales să descopere concurenţii înscrişi în acest an în cea mai tare competiţie a momentului, X Factor! Din periplul prin ţară nu au lipist momentele inedite, haioase sau cele emoţionante până la lacrimi, poveştile cu final fericit şi oameni frumoşi care cred că merită să lupte cu orice preţ pentru visul lor, replicile încurajoatoare sau acide ale celor trei juraţi şi glumele celor doi prezentatori.

null

null

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Fara spam si cuvinte urate

 

DA UN LIKE DACA-TI PLACE

By Making DIfferent / +Get This!
INCHIDE